Ontdek ons uitgebreid assortiment

Doopsuiker en gepersonaliseerde geschenkjes

Binnen het assortiment doopsuiker en snoepgoed kan u bij ons ook terecht voor unieke geboortegeschenkjes, cadeautjes voor kinderverjaardagen, communie en lentefeest, en geschenken voor de viering van peters en meters. Zowel het suikergoed als de geschenkjes zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, artisanale productie, een mooie afwerking, en origineel inspelen op de huidige trends in materiaal, stijl en kleur. Bekijk ons assortiment in onze webshop en contacteer ons snel voor het personaliseren van uw geschenkje met de naam van uw kind.

Kwaliteitsvolle, artisanaal vervaardigde pralines

Onze pralines omvatten twee soorten, geselecteerd op basis van kwaliteit en prijs. Het volledige assortiment is steeds afkomstig van kleine Belgische fabrikanten die hoge normen hanteren in kwaliteit van ingrediënten, afwerking, vulling, en variatie in smaken. U vindt in onze winkel een brede waaier aan handvervaardigde pralines, zeevruchten en truffels in verschillende soorten chocolades. Ook voor suiker- en lactosevrije pralines en chocolade kan u bij Blomme terecht.

Holle, gevulde en vlakke chocolade volgens thema

Naast pralines bieden wij eveneens een gevarieerd assortiment holle en vlakke chocolade, en caraques in verschillende formaten, versierd en vormgegeven volgens een bepaald thema of viering. Zo hebt u een keuze uit themachocolade rond Valentijn, Pasen, lente, herfst en Halloween, Sinterklaas, en Kerst en Nieuw. In aanvulling op onze chocolade vindt u eveneens de betere confiserie in de vorm van Turks fruit, cuberdons, karamel en pâte de fruit.

Uitgebreid gamma geschenkmanden

Iets te vieren? Bij Blomme kan u terecht voor zorgvuldig samengestelde geschenkmanden op basis van onze winkel- en groothandelaanbod. U kan ze gebruiken als geschenk voor verschillende gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, eindejaarsvieringen of als relatiegeschenk. Ze zijn ook verkrijgbaar met versiering volgens een bepaald thema zoals moeder- of vaderdag, en verjaardagen. Ook voor geschenkmanden met suikervrije producten kan u bij ons terecht. Wenst u een mand gevuld naar eigen smaak? Aarzel dan niet om uw bestelling door te geven.
Geboortekaarten
Doopsuiker
Pralines

Contact